Recept
2011-11-17 01:14:00
Mat och Recept
Ja, mycket kan man hitta på för att slippa plugga men jag kom på att jag fick receptet på den underbara efterrätten som jag åt på travbanan av min lärares fru. Jag skriver det här om någon är sugen på att göra den men mest för att jag känner mig själv och vet att papper brukar försvinna när jag har hand om dem.
Half-hour Pudding Cake or Montreal Pudding
1 cup all-purpose flour
1/3 cup white sugar
1 teaspoon baking powder
1/2 cup raisins (jag gillar inte ens russin i kakor men det här var grymt!)
1/2 milk
1 cup packed brown sugar
1/8 tsp nutmeg
2 cups boiling water
1 tbs butter
1 tbs vanilla extract
1. Preheat oven to 175 C. butter one 2 quart casserole dish
2. Sift the flour, white sugar and paking powder together. Add the raisins and stir in the milk. Spoon batter into the prepared dish.
3. Combine the brown sugar, boiling water, butter and vanilla. Gently pour over batter, do not stir!
4. Bake for 30 minutes, serve warm.
Hittar ingen bild som gör denna efterrätt rättvisa, den ser faktiskt rätt skarrig ut men jag ska definitivt prova att göra den hemma och se om det blir gott och om familjen gillar den.
Half-hour Pudding Cake or Montreal Pudding
1 cup all-purpose flour
1/3 cup white sugar
1 teaspoon baking powder
1/2 cup raisins (jag gillar inte ens russin i kakor men det här var grymt!)
1/2 milk
1 cup packed brown sugar
1/8 tsp nutmeg
2 cups boiling water
1 tbs butter
1 tbs vanilla extract
1. Preheat oven to 175 C. butter one 2 quart casserole dish
2. Sift the flour, white sugar and paking powder together. Add the raisins and stir in the milk. Spoon batter into the prepared dish.
3. Combine the brown sugar, boiling water, butter and vanilla. Gently pour over batter, do not stir!
4. Bake for 30 minutes, serve warm.
Hittar ingen bild som gör denna efterrätt rättvisa, den ser faktiskt rätt skarrig ut men jag ska definitivt prova att göra den hemma och se om det blir gott och om familjen gillar den.